Brød med quinoa flager

 

Opskrift

Du skal bruge:
2,5 dl surdej
15 g salt
2,5 dl vand
300 g hvedemel
80 g quinoaflager

I stedet for surdej kan man lave en alm. gærdej

Fremgangsmåde:
1) Bland og ælt ingredienserne.
2) Lad dejen hæve natten over i en overdækket
skål på køkkenbordet.
3) Saml dejen til et brød.
4) Dejen bages på bagesten – rids eventuelt brødet.

Bages ved varmluft ved 250 grader i 25 min.

Brødet holder sig frisk længere grundet quinoaflagernes evne til at holde på fugten.

2017-07-12T19:16:27+00:00

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close