Har du interesse i at høre mere – kontakt os gerne!

Har du interesse I at høre mere om vores mange produkter, muligheder for samarbejde eller har du noget helt andet på hjertet – så kontakt os meget gerne.

Medarbejdere ved New Basics

Medarbejdere ved New Basics

Jacob Lænsø
Jacob LænsøDirektør
Jeg har især fokus på vore relationer til kunder og samarbejdspartnere i Skandinavien. Klima-udviklingen er 100 % afhængig af mennesker, og min interesse er at skabe en klimasikker kobling mellem fødevarer, mennesker i almindelighed, forbrugere, virksomheder og organisationer.

Kontakt Jacob:
+45 26 14 02 66

Astrid Pryds
Astrid PrydsMarketing
Jeg er ansvarlig for opbygningen af vore web platforms, således at disse kan bringe vore budskaber og informationer ud til de mange modtagergrupper, og meget gerne i et voksende og interaktivt samspil. Vi er startet med at bringe de basale forhold for vores hjemmeside på plads, og over de næste måneder udbygger og forbedrer vi, samtidigt med at vi etablerer vores tilstedeværelse på Facebook og Instagram.

Kontakt Astrid:
+45 40 48 00 43

Peder Schjødt
Peder SchjødtResearch & Teknologi
Jeg er ansvarlig for Teknologi, hvilket bl.a. omfatter fastlæggelsen af klimasikringsprocedurer for de enkelte råvarer og marker, dokumentation, research og produktkendskab, både i den skandinaviske ende og i den sydamerikanske ende, hvor de fleste af vore klimasikringer foregår.

Kontakt Peder:
+45 25 35 14 88
ps@newbasics.dk