Mørk bananmels brød (kage)

Opskrift

Du skal bruge til et brød:
0,5 dl olie
200 g sukker
2-3 æg afhængig af størrelse
1 banan
50 g Mørkbananmel fra New Basic
ca. 250 g mel (både hvede og fuldkorn)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Natron
0,5 tsk. salt
1 tsk. vaniliesukker
0,5 dl mælk

Fremgangsmåde:
1) Mos banen i en skål for sig
2) Pisk sukker, æg og olie godt
3) Tilsæt den moste banan
4) Bland banamel, mel, bagepulver, natron og salt i
en skål for sig.
5) Tilsæt melblandingen under omrøring til de
piskede æg. Tilsæt mælken.
6) Hæld dejen i en smurt brødform
7) Bag i alm. ovn (ikke varmluft) 175 grader i ca.
60 min. Prik med i brødet med en bagenål. Brødet
er færdigt, når dej ikke hænger ved nålen.

Nydes med evt. med frisk smurt smør

Andre opskrifter