Mørk bananmels brød (kage)

Opskrift

Du skal bruge til et brød:
0,5 dl olie
200 g sukker
2-3 æg afhængig af størrelse
1 banan
50 g Mørkbananmel fra New Basic
ca. 250 g mel (både hvede og fuldkorn)
1 tsk. bagepulver
1 tsk. Natron
0,5 tsk. salt
1 tsk. vaniliesukker
0,5 dl mælk

Fremgangsmåde:
1) Mos banen i en skål for sig
2) Pisk sukker, æg og olie godt
3) Tilsæt den moste banan
4) Bland banamel, mel, bagepulver, natron og salt i
en skål for sig.
5) Tilsæt melblandingen under omrøring til de
piskede æg. Tilsæt mælken.
6) Hæld dejen i en smurt brødform
7) Bag i alm. ovn (ikke varmluft) 175 grader i ca.
60 min. Prik med i brødet med en bagenål. Brødet
er færdigt, når dej ikke hænger ved nålen.

Nydes med evt. med frisk smurt smør

Andre opskrifter

    2017-07-09T21:29:32+00:00

    By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close