Paleo-muffins med bananmel

Opskrift

Til 12 mellemstore muffins bruges:
3 store bananer
¾ dl smeltet smør
1/3 dl honning
1 dl hvid bananmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
½ tsk. salt
1 knivspids kanel
¾ dl hakkede valnødder
4 æg
1 tsk. vaniljeekstrakt

Fremgangsmåde:
1) I en stor skål mases bananerne.
2) Herefter piskes honning, smør, vaniljeekstrakt
og æg sammen med de moste bananer.
3) I en anden skål blandes bananmel, salt, kanel,
bagepulver og natron. Tilsæt herefter blandingen
under forsigtig omrøring skålen med bananer m.m.
4) Herefter vendes de hakkede valnødder i dejen.
5) Hæld dejen i muffins-forme.
6) Bag muffinens ved 175 grader i 20-25 min.
Prik i muffins med en bagenål – muffins er
færdige, når dej ikke hænger ved nålen.

Fordel
Glutenfri og sukkerfri muffins.

Andet
Ønsker man en mere klassisk sød muffin kan man
nyde den med en teskefuld ahornsirup eller
tilsætte sukker eller sødemiddel til dejen.
Regn med at tilsætte ca. 3 dl sukker.

Andre opskrifter

    2017-07-09T21:18:15+00:00

    By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

    The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

    Close